郑州办公楼装修公司分享可循环式环保办公楼装修

2020-11-11 09:43:33 宏钰堂装饰 100

Nex事务所近日为其客户British Land地产公司完成了英国首个采取循环经济原则的A级办公空间翻新项目。该办公楼装修旨在通过重新利用和改造既有装潢来创造一种与过去截然不同的环境。项目占地4400平方米,共分为9个楼层,可为1080位员工提供工作空间,并享有摄政公园的美景。下面就跟随郑州办公楼装修公司宏钰堂装饰小编一起来欣赏吧!

NEX recently completed the UK's first A-class office space renovation project based on the principle of circular economy for its client, British land real estate. The renovation of the office building aims to create a totally different environment from the past by reusing and transforming the existing decoration. The project covers an area of 4400 square meters and is divided into nine floors, providing working space for 1080 employees and enjoying the beautiful scenery of Regent's Park. Following the Zhengzhou office building decoration company hongyutang decoration small make up to enjoy it!

办公楼大厅装修设计-郑州办公楼装修公司分享可循环式环保办公楼装修方案

休闲等待区装修设计-郑州办公楼装修公司分享可循环式环保办公楼装修

循环式翻修:通过重新改造前租户留下的现成材料、设备和家具来打造一个全新的室内空间。位于首层的10米高(100㎡)的绿色生态墙是整个办公楼装修的核心,这道墙朝向Euston路,是由大型的热带植物与弧形的竹制吸声板编织而成,有助于提高空间内的人体舒适度。墙上种植的38种植物是由NASA的一份研究白皮书中挑选出来,对于改善室内空气质量有着积极的作用。

Recycling Renovation: to create a new interior space by redefining the existing materials, equipment and furniture left by the former tenants. The 10 meter high (100 square meter) green ecological wall on the first floor is the core of the whole office building decoration. Facing the Euston Road, this wall is woven by large tropical plants and arc-shaped bamboo sound absorption board, which helps to improve the human comfort in the space. The 38 plants planted on the wall were selected from a NASA research white paper and have a positive effect on improving indoor air quality.

郑州办公楼装修公司分享可循环式环保办公楼装修方案

郑州办公楼装修公司分享可循环式环保办公楼装修案例

郑州办公楼装修公司分享可循环式环保办公楼装修实景图

在办公楼上面的几个楼层中,新的办公空间大范围地重复利用了以前的材料,以大幅减少了废料和碳影响。既有的会议室经过了重新布置,并对高架地板和照明进行了维修和重新调试。使用花旗松木的旧装修被谨慎地拆除并重新利用至厨房设施和社交空间,或用于制作办公桌、细木工制品和家具等。

In the several floors above the office building, the new office space reuses the old materials extensively to reduce the waste and carbon impact. The existing conference room has been rearranged, and the elevated floor and lighting have been repaired and re debugged. Old decorations using Citi pine have been carefully removed and reused for kitchen facilities and social spaces, or for desk, joinery and furniture.

敞开办公区装修设计-郑州办公楼装修公司分享可循环式环保办公楼装修

郑州办公楼装修公司分享可循环式环保办公楼装修方案



标签:   环保办公楼装修方案 办公楼装修设计