100平LOFT极简风办公室装修改造设计案例

2020-07-06 09:50:53 宏钰堂装饰 100

水流沿着玻璃立面顺流而下,在卵石铺底的水池上溅起跃动水花,与一旁竹篱围塑的造景庭园,共构城市里难得一见的悠闲绿景,也吸引附近幼儿园的小朋友忍不住伸手触摸沁凉的水幕。位于写字楼大楼的室内设计办公室,颠覆过往冰冷封闭的形象,将设计融入地景环境,达到内外景与生活的实际互动。下面就跟随郑州办公室装修公司宏钰堂装饰小编一起来欣赏100平LOFT极简风办公室装修改造设计案例! 

The water flows down the glass facade and splashes on the pebble bottomed pool. Together with the landscaping garden surrounded by bamboo hedges, the water creates a leisurely green landscape rarely seen in the city. It also attracts the children in the kindergarten nearby to reach out and touch the cool water curtain. The interior design office located in the office building subverts the cold and closed image of the past, integrates the design into the landscape environment, and achieves the actual interaction between the interior and exterior scenes and life. Following the Zhengzhou office decoration company hongyutang decoration small editor together to enjoy the 100 flat loft extremely simple office renovation design case!

100平LOFT极简风办公室装修改造设计案例

100平LOFT极简风办公室装修改造室内水景设计案例

原为毛胚屋的空间具有四米五采光的优异条件,设计师在外墙结合清玻与喷砂玻璃局部保留空间隐私,让大片光影随着时序流转而变化出内部的设计层次,老屋既有的低矮梁体透过则斜切线条与灯带修饰,并让延伸视野将窗外路树结合庭园绿影揽入室内,车马喧嚣都阻隔在外,规划一方静心桃花源。 

The original space of maoembryo house has the excellent lighting conditions of 4 meters and 5 meters. The designer combines the glass cleaning and sand blasting glass on the external wall to reserve the space privacy, so that large pieces of light and shadow change from the internal design level with the time sequence flow. The existing low beam body of the old house is decorated with oblique lines and light strips, and the extended vision will bring the roads and trees outside the window and the green shadow of the garden into the interior, making the cars and horses noisy All of them are blocked out, planning a peaceful peach blossom garden.

100平LOFT极简风办公室装修改造办公区设计案例

100平LOFT极简风办公室装修改造办公区设计实景图

100平LOFT极简风办公室装修改造办公区设计方案

以绿建筑出发的办公设计,设计师延伸竹篱元素,结合铁件架构三米三大门的挑高气势,不上漆的实木松木工作桌保留纹路肌理的原始美感,搭配访清水模质感的自流平水地坪,朴实粗犷中见细腻温度,在美国当代艺术家Jeff Koons的米老鼠装置艺术缀点中,增添艺术与童趣氛围。

The office design based on green building, the designer extends the bamboo fence elements, combines the iron structure of the three meter three gate's high momentum, the unpainted solid wood pine work table retains the original aesthetic feeling of grain texture, and matches with the self leveling water floor with the texture of clear water mold. It can be seen that the temperature is greasy in the simple and rugged environment Koons's Mickey Mouse installation art adds art and childlike atmosphere.

100平LOFT极简风办公室装修改造洽谈区设计案例

100平LOFT极简风办公室装修改造会议室设计案例



标签:   LOFT办公室装修改造 办公室装修改造案例