现代极简风小型会计师事务所装修设计方案

2020-06-15 09:25:03 宏钰堂装饰 101

强调会计师事务所的专业形象,办公室内舍弃柔软的弧线造型,以利落的直线取而代之,同时在重点区域提升设计感,点出会计师条理分明、干练的个性;办公设计师也为办公室搭配合宜的摆饰品,提升上班时的艺术气息。屋高不足的缺陷,专业办公室装修公司在天花板填满深色并裸露梁体,宽敞的员工办公区尽可能升高天花板,化解了大楼结构的压迫。

It emphasizes the professional image of the accounting firm, abandons the soft arc shape in the office and replaces it with a clean straight line. At the same time, it enhances the sense of design in key areas and points out the clear and capable personality of the accountant. The office designer also matches appropriate ornaments for the office to enhance the artistic atmosphere at work. Due to the shortage of room height, professional office decoration companies fill the ceiling with dark and bare beams, and the spacious office area raises the ceiling as much as possible, which relieves the pressure of the building structure.

现代极简风小型会计师事务所前台装修设计方案

现代极简风小型会计师事务所办公区装修设计方案

现代极简风小型会计师事务所装修设计方案

为突显事务所的质感,内退的柜台门面,以杉木格栅以虚实交错的手法,显眼呈现出公司Logo。玻璃门把手也经过多道工序,使用杉木、黑铁、压克力打造出精致的第一印象。笔直延伸的资料收纳柜,完美隐藏柱子,局部镂空摆放设计师挑选的饰品,改变了办公室的上班气氛。

In order to highlight the texture of the firm, the retreating counter facade, with fir grille, presents the company logo in a way of interlacing the real and the virtual. The glass door handle has also gone through many processes, using fir, black iron and acrylic to create a delicate first impression. The straight extension of the data storage cabinet, perfectly hidden columns, partial hollow display of designer selected accessories, changed the office atmosphere.

现代极简风小型会计师事务所会议室装修设计方案

现代极简风小型会计师事务所会议室装修设计方案

开放式办公座位,天花板以铁件灯槽结合压克力,内侧藏有轨道的设计,可配合特定座位的需求,自行增加轨道灯提高照明亮度。大会议室不受传统限制,交错的木料格栅、玻璃材质区分出三个入口,让使用者进出时更具弹性。订制的会议桌中央茶镜区块,隐藏投影机等信息线路,将杂乱无章的线条收于无形。VIP接待室的分隔墙使用雾面以及清透玻璃砖,拼出公司Logo的图形。

Open office seat, ceiling with iron lamp slot combined with acrylic, inner track design, can meet the needs of specific seats, increase the lighting brightness of rail lamp. The large conference room is not restricted by tradition. The staggered wood grid and glass material distinguish three entrances, making users more flexible when entering and leaving. The customized tea mirror block in the center of the conference table hides information lines such as projectors, and keeps the disordered lines invisible. The partition wall of VIP reception room uses fog surface and clear glass brick to spell out the company logo.

现代极简风小型会计师事务所VIP接待室装修设计方案

现代极简风小型会计师事务所VIP接待室装修设计方案



标签:   会计事务所装修设计 小型办公室装修方案