郑州展厅装修公司分享蔚来汽车用户体验中心装修

2020-06-10 10:26:49 宏钰堂装饰 108

蔚来汽车上海用户体验中心位于中国第一高楼——上海中心大厦,其特殊的意义及重要性不言而喻。这里是面向全世界各种不同文化的窗口,这座超级高楼的奇幻之旅也成为了上海的最耀眼的城市名片。专业展厅装修设计公司将这里定义为NIO向观众展示其独特魅力的舞台,演绎着天空与未来的故事。

It is self-evident that the Shanghai user experience center is located in Shanghai Center Tower, China's first high-rise building. This is a window for all kinds of cultures around the world. The fantastic journey of this super tall building has become the most dazzling city card of Shanghai. The professional exhibition hall decoration design company defines NiO as a stage to show its unique charm to the audience, and deduce the story of the sky and the future.

郑州展厅装修公司分享蔚来汽车用户体验中心装修设计方案

天花镜面不锈钢则为用户提供了独特趣味的视角,将“NIO圈”打造的更加灵动与更具科技感。材料上,展厅设计公司选用了极简的缎面不锈钢打造入口与展示区域,搭配地面素色水磨石与部分枫木材质,极简与自然相互结合,形成了舒适且明晰的材质语言。 

Ceiling mirror stainless steel provides users with a unique and interesting perspective, which makes "NiO ring" more flexible and technological. In terms of materials, the exhibition hall design company has chosen the simple Satin stainless steel to create the entrance and exhibition area, with the plain terrazzo on the ground and some maple materials. The combination of simplicity and nature has formed a comfortable and clear material language.

郑州展厅装修公司分享蔚来汽车用户体验中心装修设计案例

现代大气的汽车展厅设计图

用户区在强调空间的温度同时关注用户的体验,布局上通过利用摩天大楼既有的结构柱,将空间中开放和私密的功能进行了有机的组合,同时保证空间使用的流动性与灵活性。 

The user area emphasizes the temperature of the space and pays attention to the user's experience. In terms of layout, it organically combines the open and private functions in the space by using the existing structural columns of skyscrapers, while ensuring the mobility and flexibility of space use.

郑州展厅装修公司分享蔚来汽车用户体验中心装修设计方案

郑州展厅装修公司分享蔚来汽车用户体验中心装修设计方案

郑州展厅装修公司分享蔚来汽车用户体验中心装修设计实景图

展厅装修公司在用户区域充分考虑场地的限制,将设计重点放在为自由和灵活的流动空间转换:论坛区和客厅区可自由分割,LAB区和客厅区亦可自由切换,同样,咖啡休息区也可以作为图书区的延伸。用户区材料则以温暖的枫木为主,让用户能够在其中感受到家庭的平静与自由的氛围。同样搭配素色水磨石地面与墙面,保持与展厅一致的极简风格,同时不失细节与温度。

The decoration company of the exhibition hall fully considers the limitation of the site in the user area, and focuses on the free and flexible space conversion: the forum area and the living room area can be divided freely, the lab area and the living room area can be switched freely, similarly, the coffee rest area can also be used as the extension of the book area. The materials in the user area are mainly warm maple, which enables users to feel the calm and free atmosphere of the family. It is also matched with plain terrazzo floor and wall to keep the minimalist style consistent with the exhibition hall, without losing details and temperature.

郑州展厅装修公司分享蔚来汽车用户体验中心装修设计案例

郑州展厅装修公司分享蔚来汽车用户体验中心装修设计案例



标签:   汽车展厅装修设计方案 汽车体验中心装修设计