郑州宏钰堂推荐自然清新的LOFT复式办公室装修案例

2020-06-01 13:36:23 宏钰堂装饰 108

用阳光、绿意的轻松自在,调和工作节奏与心情,让办公室变成创意源源不绝的秘密基地,是郑州专业办公室装修公司重新定义的工作态度。

 It is the redefinition of hongyutang's working attitude of Zhengzhou professional office decoration company to make the office become a secret base of endless creativity by using the sunshine and greenness to be relaxed and comfortable, and harmonizing the work rhythm and mood.

郑州宏钰堂推荐自然清新的LOFT复式办公室装修案例

郑州宏钰堂推荐自然清新的LOFT复式办公室装修案例

从建筑外观起始,设计师舍弃大量对外开窗,反将窗面设计于建筑内部,保留隐私同时又不减采光明亮,而侧向处,长型窗体则装饰入金属雷射雕刻语汇,线性律动拉长屋型比例之余,也提高了内部活动者的安全性。

 From the beginning of building appearance, the designer abandoned a large number of external windows and instead designed the window surface inside the building, keeping the privacy without reducing the brightness of the day, while at the side, the long form was decorated into the metal laser carving vocabulary, which not only increased the proportion of the linear rhythm of the long house, but also improved the safety of the internal activists.

郑州宏钰堂推荐自然清新的LOFT复式办公室装修案例

郑州宏钰堂推荐自然清新的LOFT复式办公室装修案例

郑州宏钰堂推荐自然清新的LOFT复式办公室装修案例

另外,欲在有限空间里增加活动余裕,办公室装修公司在办公区域加入夹层段落,营造视觉层次同时也保有了大环境的敞朗与穿透。大书墙前的会议空间,设计师细心降低影音设备高度,让大尺度开窗盈满着采光明亮感。运用层次落差形塑的主管办公室与会议区,高低变化之间让场域属性有了巧妙分野。

In addition, in order to increase the activity margin in the limited space, the office decoration company adds mezzanine sections in the office area to create a visual level while maintaining the openness and penetration of the environment. In the conference space in front of the big book wall, the designer carefully reduces the height of the audio-visual equipment, making the large-scale windows full of the sense of light and brightness. The use of level drop shape of the office in charge and conference area, between the high and low changes in the field attributes have a clever distinction.

郑州宏钰堂推荐自然清新的LOFT复式办公室装修案例

郑州宏钰堂推荐自然清新的LOFT复式办公室装修案例



标签:   复式办公室装修案例 LOFT办公室装修设计