金融证券交易所IEX集团总部办公楼装修设计方案

2020-03-31 10:41:33 宏钰堂装饰 109

任何一家集团总部办公设计总是离不开企业文化。IEX的使命是要让股市重新变得透明、有责任感,他的团队充满了硅谷著名科技公司的那种带有使命感的热情。这家正在快速成长的公司需要一个更大的办公室来助力他们的社会使命,因此选择了纽约世贸中心3座作为全新总部。下面就跟随郑州宏钰堂小编一起来欣赏这家金融新宠的新集团总部办公楼装修设计方案!

Any group headquarters office design is always inseparable from corporate culture. IEX's mission is to make the stock market transparent and responsible again. His team is full of the passion with mission of Silicon Valley's famous technology companies. The fast-growing company needs a bigger office to support its social mission, so it chose three world trade centers in New York as its new headquarters. Let's follow Zhengzhou hongyutang small editor to appreciate the decoration design of the new financial group headquarters!

金融证券交易所IEX集团总部办公楼装修设计方案

金融证券交易所IEX集团总部办公楼装修设计方案

金融证券交易所IEX集团总部办公楼走廊装修设计方案

IEX希望新的办公总部能让前来到访的客户和将要在IEX上市的上市公司都能体验到一个与众不同的震撼之旅。整个特色办公空间包括带有摄影棚的媒体区域、一个健身中心、一个交易指挥中心和一个敲钟的庆祝空间。客户想要扩大办公空间的重要原因之一是希望能拥有大型会议空间,而无需在外定期租赁临时空间。因此,办公设计团队创建了一个具有大量灵活空间的战略平面布局,这些灵活空间可以根据工作需求迅速转变为会议活动空间。 

IEX hopes that the new office headquarters will enable customers who have visited before and listed companies who are going to be listed in IEX to experience a unique and shocking journey. The entire feature office space includes a media area with a studio, a fitness center, a trading command center and a bell ringing celebration space. One of the important reasons that customers want to expand their office space is that they want to have large meeting space without renting temporary space outside on a regular basis. Therefore, the office design team has created a strategic layout with a large number of flexible spaces, which can be quickly transformed into meeting space according to work needs.

金融证券交易所IEX集团总部办公楼敞开办公区装修设计方案

金融证券交易所IEX集团总部办公楼装修设计方案

金融证券交易所IEX集团总部办公楼装修设计方案

尽管公司高管与员工都在开放空间共同办公,但是鉴于特殊的业务性质,沿着建筑周边和内部还是规划了数间小办公室用于客户会议和保密性的商务洽谈。作为后台的服务机房也同样采用透明的玻璃隔墙制作,延续客户所秉承的透明和公开的理念。

Although the company's executives and employees work together in the open space, due to the special business nature, several small offices are planned around and inside the building for customer meetings and confidential business negotiations. As the backstage service room is also made of transparent glass partition wall, continuing the concept of transparency and openness that customers uphold.

金融证券交易所IEX集团总部办公楼装修设计方案

金融证券交易所IEX集团总部办公楼隔断装修设计方案

金融证券交易所IEX集团总部经理办公室装修设计方案




标签:   集团总部办公设计 办公楼装修设计方案