如家庭般温馨的熊本幼儿园装修设计案例赏析

2019-11-29 09:04:19 宏钰堂 104

设计师把幼儿园当做是小孩的第二个家,在这里他们可以组建起自己的小社会关系,当美好的人、美好的事物在美好的空间中相遇,便生长出一种安放身体、培养情商、互相鼓励成长的社群关系。接下来跟随郑州幼儿园装修公司宏钰堂一起欣赏一则位于熊本市的幼儿园装修设计。

The designer regards the kindergarten as the second home of the child, where they can set up their own small social relations, and when the good people and the good things meet in the beautiful space, the designer grows a community relationship that places the body, develops the EQ, and encourages the growth of each other. Followed by the Zhengzhou Kindergarten Decoration Co., Ltd. to enjoy a kindergarten decoration design in the city of the bear.

如家庭般温馨的熊本幼儿园装修设计效果图

如家庭般温馨的熊本幼儿园外部装修设计效果图

幼儿园的业主希望给孩子们提供一个让他们感到舒服而温馨的场所,设计师以“这不是一个小校园,而是一个大的家”为设计理念,创造出了一个有着亲切尺度的活动场地以及家庭式空间教室的“大户人家”。建筑局部地下一层作为车库,地上两层。

The owner of the kindergarten wants to give the children a place to make them feel comfortable and warm, the designer takes the "It's not a small campus, it's a big family." as the design idea, and creates a "a large family" with a kind of living space and a family-style space classroom. The local underground floor of the building is used as a garage and two floors on the ground.

如家庭般温馨的熊本幼儿园外观装修设计效果图

如家庭般温馨的熊本幼儿园教室装修设计效果图

外部使用稳重的水泥灰,入口大门使用金属栅栏门,看上去简单低调之极,内部空间却丰富趣味十足。进入院内色彩便鲜艳了起来,建筑以合院的形式坐落在这里,中庭设计了一个沙池,里面有绿色长椅,白色的小凳子,绿植等,孩孩子们可以尽情的再里面嬉闹玩乐。院内教室墙壁统一是清新健康的豆绿色,既温馨又增添了许多趣味性。

The external use of stable cement ash, the entrance gate using metal fence door, looks simple and low-key, but the internal space is rich and interesting. When they entered the courtyard, the colors became bright, and the building was located here in the form of a courtyard. The atrium designed a sand pool with green benches, small white stools, green plants, etc., and the children could play and have fun in it as much as they could. The unified walls of the classroom in the hospital are fresh and healthy bean green, which is warm and adds a lot of interest.

如家庭般温馨的熊本幼儿园教室装修设计效果图

如家庭般温馨的熊本幼儿园教室装修设计效果图

教室根据使用功能不同,每个教室的设计颜色都不同,但也有共通性。每个教室都有自己的创意收纳区域,游戏区域,阅读区域,而且室内通透性良好,可以最大限度的受到自然采光。教室的灯光也都是选择的仿自然光源系列,这样可以在极大的程度上保护孩子的眼睛。

The classroom is different according to the function of use, and the design color of each classroom is different, but it is also common. Each classroom has its own creative storage area, game area, reading area, and good indoor permeability. The light of the classroom is also a series of simulated natural light sources, which can protect the child's eyes to a great extent.

如家庭般温馨的熊本幼儿园楼梯装修设计效果图

如家庭般温馨的熊本幼儿园室内装修设计效果图

如家庭般温馨的熊本幼儿园教室装修设计效果图


标签:   幼儿园装修设计 创意幼儿园装修设计