创意古典风巴克利学校装修设计案例赏析

2019-11-21 13:41:23 宏钰堂 110

上世纪前半叶,蒙特利尔发展迅速,同时社区学校的建设也大肆发展起来。10年前,蒙特利尔学校理事会决定更新这些学校建筑,以解决迫切的教育需求。委托人在设计时力求既充满现代感,又饱含对老建筑的敬意,同时为这一街区中占大多数的移民家庭带去归属感。接下来就跟随郑州教育装修公司宏钰堂一起来看看他们的装修设计。

In the first half of the last century, Montreal grew rapidly, while community schools were built. Ten years ago, the Montreal School Board decided to upgrade these school buildings to address pressing educational needs. The client was designed to be both modern and respectful of the old building, while bringing a sense of belonging to the immigrant families, which make up the majority of the neighborhood. Next, follow Zhengzhou Education Decoration Company Hong Haotang together to see their decoration design.

创意古典风巴克利学校外部装修设计

创意古典风巴克利学校室内装修设计

创意古典风巴克利学校球场装修设计

本案是一栋三层楼高的扩建建筑,进入大厅可以看到,楼层之间设计错落有致,但是并不缺乏设计感,让人耳目一新。室外整体选用大面积白色和灰色边框,旁边连接复古红砖墙的建筑,室内自然采光非常充足。

This case is a three-storey extension, into the hall can be seen, the design between the floors is misplaced, but there is no lack of design sense, refreshing. Outdoor overall use of large areas of white and gray borders, next to the building connected with retro red brick walls, indoor natural lighting is very sufficient.

创意古典风巴克利学校教室装修设计

创意古典风巴克利学校室内装修设计

走廊的空间每层都是开放的,为好奇的小孩准备了小小的惊喜。亮绿色被用在体育馆的一面墙上,为了呼应,在小小的储藏盒中也刷上了同样的颜色。这一色彩还被用在消防楼梯上,颇为有趣,就像设计师所言孩子们觉得“可能它也是一座巨大的滑梯”。在二层和三层,亮橘色的小块向孩子们发出信号——体育馆的屋顶也可以玩耍。

The space in the corridor is open on every floor, with a little surprise for the curious child. Bright green is used on a wall in the gym, and the same color is painted in a small storage box to echo. The color is also used on the fire stairs, which is interesting, as the designer says children think "maybe it's a huge slide." On the second and third floors, bright orange pieces signal the children - the roof of the gym can also play.

 创意古典风巴克利学校楼梯装修设计

创意古典风巴克利学校走廊装修设计


标签:   学校装修设计 教育机构装修设计方案