制造创意和梦想的乐园 奈良幼儿园装修设计方案

2019-11-19 09:14:26 宏钰堂 101

众所周知,日本的设计师是出了名的细节控,不仅符合当地的建筑风貌,而且还能提供一个优质舒适的空间。今天郑州幼儿园装修公司宏钰堂带大家一起来看看,位于奈良的一家幼儿园装修设计方案。

As we all know, Japanese designers are notoriously detailed, not only in line with the local architectural style, but also to provide a high-quality comfortable space. Today Zhengzhou kindergarten decoration company Hong Haotang with everyone to see, located in Nara, a kindergarten decoration design program.

 奈良幼儿园装修设计方案

 奈良幼儿园大厅装修设计方案

本案位于奈良省大和郡山市的工业园区内,幼儿园主楼前有一个面积很大的花园,设计师利用波纹金属板作为天花板等等,并通过庭院里大量的绿植来营造质感上的平衡。这样的设计可以让孩子们了解气流的工作原理。当孩子们踩踏踏板时墙上的LED灯会亮起,这些小设计不仅能够吸引孩子们的注意力,还能让他们体会到知识的实际应用。

The case is located in the industrial park in Dahe County, Nara Province, with a large garden in front of the main kindergarten building, designers using corrugated metal plates as ceilings and so on, and creating a balance of texture through a large amount of green erythema in the courtyard. This design allows children to understand how airflow works. The LED lights on the wall come on when children step on the pedals, and these small designs not only attract the children's attention, but also give them a sense of the practical application of knowledge.

 奈良幼儿园大厅装修设计方案

 奈良幼儿园餐厅装修设计方案

餐厅是孩子们交流和学习社交礼仪的重要场所,因而成为设计中重要的组成部分;餐厅与室外花园相邻,在天气良好时可将玻璃门完全打开,创造一个连续的室内外空间;即使在厨房也可以欣赏到小花园,为员工提供了良好的工作环境;托儿所内有多个大面积的游戏室,平面开阔自由,可根据活动内容灵活使用;

The restaurant is an important place for children to communicate and learn social etiquette, thus becoming an important part of the design, the restaurant is adjacent to the outdoor garden, in good weather can be fully opened glass doors, creating a continuous indoor and outdoor space, even in the kitchen can enjoy the small garden, providing a good working environment for employees; There are a large area of the game room in the nursery, the flat plan is open and free, can be used flexibly according to the content of the activity;

 奈良幼儿园教室装修设计方案

 奈良幼儿园教室装修设计方案

二层的走廊足够宽大,且引入自然光线;走廊两侧的卫生间没有实体门做分隔,这是幼儿园项目中的特殊设计;洗手池的高度也调整到适合孩子使用,考虑到幼儿园孩子尚未进行性别启蒙,因而卫生间设计成开放式的;设计师们认为幼儿园是一个有关教育和成长的地方,而不是一个充满色彩和玩具的游乐园。

The second-floor corridor is wide enough to introduce natural light; the bathroom on both sides of the corridor is separated by a physical door, which is a special design in the kindergarten project; and the height of the sink is adjusted to suit children, taking into account that the kindergarten children have not yet carried out gender enlightenment, so the bathroom is designed to be open; Designers see kindergarten as a place of education and growth, not an amusement park full of colors and toys.

 奈良幼儿园走廊装修设计方案

 奈良幼儿园楼梯装修设计方案


标签:   幼儿园装修设计 创意幼儿园装修设计