灵动且雅致的法国复合教育机构装修设计方案

2019-11-11 09:56:09 宏钰堂 104

国内的教育机构大部分都是分工明确的,比如少儿舞蹈培训、少儿英语培训、少儿音乐培训、少儿美术培训等,都是单独的有针对性的教育机构吗,但是你见过复合教育空间么?今天郑州宏钰堂装饰带大家一起欣赏法国巴黎的复合教育机构装修设计方案。

Most of the domestic educational institutions are clear division of labor, such as children's dance training, children's English training, children's music training, children's art training, etc. , are separate targeted educational institutions, but have you seen the compound education space? Today Zhengzhou Hongtang decoration with you to enjoy the Paris, France, composite educational space decoration design.

灵动且雅致的法国复合教育机构装修设计方案

灵动且雅致的法国复合教育机构大厅装修设计方案

本案位于法国巴黎,项目基地位于一个正在转变的地区,委托人想要创造出一个即是休憩场所又是建筑的空间来确保周边区域与中心的连续性。由于把体育室放到了地下层,建筑师便能够在首层轻易创造出易于接近的欢迎空间,并且把体育区放到与盖板一样的楼层之上。

The case is located in Paris, France, the project base is in a changing area, the client wants to create a space that is a place to rest and a building to ensure the continuity of the surrounding area and center. By placing the sports room on the ground floor, the architect was able to easily create an easy-to-access welcome space on the first floor and place the sports area on top of the same floor as the cover.

灵动且雅致的法国复合教育机构楼梯装修设计方案

灵动且雅致的法国复合教育机构教室装修设计方案

灵动且雅致的法国复合教育机构教室装修设计方案

设计师设计了一种非常简单的标志系统能够引导用户到主要活动区域:所述方向显示在每个区域不同颜色的大彩色画板上。色彩的选择和相关区域的材料相匹配:树脂(走廊和公用部分),PVC地板(用于健身房,办公室和多功能厅)和实木复合地板(用作音乐和舞蹈室)。重点是简单的材料会被多次使用且体现出高舒适度和声学效果。

The designer has designed a very simple logo system that guides the user to the main activity area: the direction is displayed on a large color drawing board of different colors in each area. Color selection and materials for the associated areas match: resin (corridor and communal), PVC flooring (for gyms, offices and function rooms) and solid wood laminate flooring (used as music and dance rooms). The emphasis is on simple materials that are used multiple times and reflect high comfort and acoustic seistic effects.

灵动且雅致的法国复合教育机构教室装修设计方案

灵动且雅致的法国复合教育机构中庭装修设计方案

设计师把体育中心部分置于地下是为了限制暴露在外的区域和最大化闲置。为了减低建筑物的密度,设计师创造了绿色区域来构成呼吸空间。尽管由于很多土地上的限制导致有限的空间,很多元素被成功地安置以便尽可能的利用日光和自然通风。用同样的方法,非常小心地把建筑从另一栋建筑分开来保障它们之间最大化采光和绿化。

Designers put part of the sports center underground to limit exposure and maximize idleness. To reduce the density of buildings, designers created green areas to form breathing spaces. Although limited space is limited due to restrictions on many lands, many elements have been successfully placed to make the most of daylight and natural ventilation. In the same way, the buildings are carefully separated from another building to ensure maximum light and greening between them.



标签:   教育机构装修 郑州教育机构装修设计