温暖柔软的童话世界 上海早教中心机构装修设计方案

2019-10-30 09:14:13 宏钰堂 106

如果这个世界不够美好,就让我们创造一个新的吧。郑州宏钰堂装饰公司带大家一起走进位于上海的属于幼儿童话世界的早教中心,一起欣赏下他们的装修设计。

If the world is not good enough, let's create a new one. Zhengzhou Hongyutang decoration company took everyone to walk into Shanghai belongs to the children's fairy tale world of the early education center, together to enjoy their decoration design.

上海早教中心机构大厅装修设计方案

上海早教中心机构小木屋装修设计方案

本项目设计师希望能让孩子处于一个属于他们的童话世界,早教中心装修设计师将地下室定位办公和家长培训的地方,一楼是家长和孩子使用的公共空间,二楼是教室,区域划分清晰明了。一楼的空间被天花和地坪形成的芬兰白松木连续面所包裹,而这个被包裹和保护的世界里的中心是小木屋,孩子可以尽情充分创造发挥这个小木屋的作用。

The project designers hope to put their children in a fairy tale world belonging to them, designers will be located in the basement office and parent training place, the first floor is the public space used by parents and children, the second floor is the classroom, the division of the area is clear. The space on the first floor is encased in finnish white pine continuouss formed by smallpox and flooring, and the center of this wrapped and protected world is a cabin where children can fully create and play the role of the cabin.

上海早教中心机构装修设计方案

上海早教中心机构楼梯装修设计方案

大厅入门处有一个换鞋区,家长可以在这里换鞋或者等候也可以进入地下室。而在内部,有个拱门引导孩子们拾阶而上,有飞鸟、树屋、鲜花和明灯,之后就是教室,更像是一个新世界的小角落,让孩子们去探索知识。在冷漠,坚硬,单调的商业立面后面隐藏着一个温暖,柔软,丰富的幼儿早教,这是魔都戏剧化一面的反映。

There is a shoe change area at the entrance to the lobby where parents can change their shoes or wait or enter the basement. Inside, there's an arch that guides the children up, with birds, tree houses, flowers and lights, followed by a classroom, more like a small corner of a new world, for children to explore knowledge. Hidden behind the indifferent, hard, monotonous commercial facade is a warm, soft, rich early childhood education, which is a reflection of the dramatic side of the magic.

上海早教中心机构装修设计方案

上海早教中心机构教室装修设计方案

设计师认为大人应该多为小孩创造机会,不是为了他们能够打败我们,而是让他们能够自由,自在。对于这项目的定位,设计师要用抽象去代替具象,让孩子们自行发掘这个空间给予他们想象的潜力,释放出他们被束缚的灵性。由此,设计师将通风管道变成一个红色树屋,用有质感的木材表达了家庭的温暖。

Designers think that adults should create more opportunities for children, not because they can beat us, but to allow them to be free and comfortable. For the project's positioning, designers use abstraction instead of images, allowing children to explore the potential of the space to give them imagination, releasing their bonded spirituality. As a result, the designer turned the ventilation ducts into a red tree house, using textured wood to express the warmth of the home.

上海早教中心机构教室装修设计方案

上海早教中心机构家长培训室装修设计方案




标签:   早教中心装修设计 早教中心机构装修设计方案