儿童专属的玩具空间 上海常青藤幼儿园装修设计方案

2019-10-21 09:48:31 宏钰堂 107

人生需要很多把钥匙,幼儿园是开启人生的第一把钥匙。幼儿园可以说是孩子们的第二个家,他们除了周末在自己家里外,在幼儿园的时间是最长的,在这里他们也可以组建起自己的小社会关系。当美好的人、美好的事物在美好的空间中相遇,便生长出一种安放身体、培养情商、互相鼓励成长的社群关系。如此,家长为孩子选择学校的要求便有了范围。那么幼儿园该如何做到这些呢?郑州专业幼儿园装修设计公司宏钰堂告诉你,我们可以先从幼儿园装修设计着手。

Life needs a lot of keys, kindergarten is the first key to open life. Kindergarten can be said to be the children's second home, in addition to the weekend in their own home, in kindergarten is the longest time, where they can also form their own small social relations. When good people and beautiful things meet in a beautiful space, they grow a community relationship that places the body, cultivates emotional intelligence, and encourages each other to grow up. In this way, parents' requirements for choosing a school for their children have a scope. So how should kindergarten do these? Zhengzhou professional kindergarten decoration design company Hong Yutang told you, we can start from the kindergarten decoration design.

常青藤幼儿园前厅接待区装修设计

常青藤幼儿园前厅接待休息区装修设计

设计师认为空间里的互动与交流很重要,所以在家长等候区设置了一个可以互相交流的咖啡休息区,前厅的背景墙故意留白,可以用于投影播放孩子们的日常作品,让家长们在等候时可以互相交流,同事也能了解到幼儿园的文化。前厅接待(留空接待背景墙可做互动投影),整体空间在设计上以原木色和写意蓝为主,间接传递可持续性环保理念。

Designers think that interaction and communication in the space is very important, so in the parents waiting area set up a coffee seating area to communicate with each other, the front hall background wall deliberately left white, can be used to project the children's daily works, so that parents can communicate with each other while waiting, colleagues can also learn about the culture of kindergarten. The reception of the front room (leaving the reception background wall can be interactive projection), the overall space in the design of the original wood and writing blue-based, indirect transmission of sustainable environmental protection concept.

常青藤幼儿园休息区吧台装修设计

常青藤幼儿园医务室及隔离室装修设计

设计师将整个空间打造成一个巨大的玩具,进门处的巨大滑梯可以吸引注意力,同时将小朋友的感觉也作为设计的细节,利用建筑原结构的倾斜架构和外部的光线优势,将光线自然的引进室内,柔和的阳光洒在小朋友身上,是一种温暖的满足感。探索和运动区是幼儿乐园的重点区域,可以容纳多种运动方式:纯粹运动的方式、感知触觉的方式、还有安静的方式。

Designers will be the entire space into a huge toy, the huge slide at the door can attract attention, while the child's feeling as a design detail, the use of the original structure of the building tilt structure and external light advantages, the light will be naturally introduced indoor, soft sunlight sprinkled on the children, is a warm satisfaction. The Discovery and Sports Area is a key area of the children's playground and can accommodate a variety of sports: pure movement, sense of touch, and quiet.

 常青藤幼儿园入园晨检区装修设计

常青藤幼儿园儿童游戏区(中庭)装修设计

在整体空间里,设计师特别打造了一间酷酷的阁楼衔接着大堂的区域,成为儿童的游戏区。在夹层区域我们设计了一种户外攀岩的网,小朋友们可以从上往下看,既能激发好奇趣味,也同时安全锻炼到四肢。而在教室里,夹层是小朋友的就餐区。在项目的细节处理上,设计师选择对幼儿友好触感的建材,家具根据各年龄层儿童的身高订制尺寸,空间内所有的电源插座与开关的设计也都定位在儿童接触不到的高度。

In the overall space, the designer has created a cool loft that connects the lobby area and becomes a children's play area. In the mezzanine area we have designed an outdoor climbing net, children can look from the top down, both to stimulate curiosity, but also at the same time safe exercise to limbs. In the classroom, the mezzanine is the children's dining area. In the details of the project processing, the designer chose to child-friendly touch of building materials, furniture according to the height of children of all ages custom-made size, space all power outlets and switch design are also located in the children can not reach the height.

常青藤幼儿园中庭小房子装修设计

常青藤幼儿园娱乐区装修设计



标签:   幼儿园装修设计 幼儿教育学校装修设计方案