郑州宏钰堂分享奢华大气的珠宝店店面装修设计方案

2019-09-10 10:58:28 宏钰堂装饰 103

樟树林绿带,丰富的都市绿意,专业店面装修设计公司借由大片开窗及大量镜面反射的想法,期望吸收其自然光源及绿意,将空间结合在都市一角。

Camphor forest green belt, rich urban greenness, professional shop decoration design company by the idea of large windows and a large number of mirror reflection, hoping to absorb its natural light source and greenness, the space will be integrated in the corner of the city.

郑州宏钰堂分享奢华大气的珠宝店店面装修设计方案

整个店面空间中运用垂直门板及屏风元素将空间挑高,延伸视觉效果,呼应外部空间开阔的绿带,也定调了室内空间的个性。

The use of vertical door panels and screen elements throughout the store space will elevate the space, extend the visual effect, echo the open green belt of the external space, but also set the personality of the interior space.

郑州宏钰堂分享奢华大气的珠宝店店面装修设计方案

郑州宏钰堂分享奢华大气的珠宝店店面装修设计方案

郑州宏钰堂分享奢华大气的珠宝店店面装修设计方案

镂空屏风界定空间的场域与空间层次性,穿透之间增加室内商业店面空间穿透的趣味性,也丰富了林阴大道绿意的观看方式。

Hollow screen defines the space field and spatial hierarchy, which increases the interesting penetration of the interior commercial storefront space, and enriches the way of viewing the greenness of the forest avenue.

郑州宏钰堂分享奢华大气的珠宝店店面装修设计方案



标签:   珠宝店装修设计 商业店面设计方案